Associació Cultural La Papallona de Sant Pere

Més de 20 anys fomentant i difonent la cultura del nostre país.

Associació Cultural La Papallona de Sant Pere

Som un grup de joves (i no tan joves) heterogeni però amb un objectiu comú: difondre la cultura del nostre país allà a on anem. Des de l'any 1993 estem compromesos amb la dinamització cultural del nostre barri, participant en diverses activitats i també organitzant des de fa alguns anys la Festa Major del barri de Sant Pere.

També col·laborem amb altres entitats de l'àmbit cultural i participem en tots els esdeveniments als quals ens conviden!

Som una colla unida i ens ho passem d'allò més bé fent actuacions amb la nostra Papallona.

Si vols informar-te sobre actuacions o formar part de la nostra colla, fes clic aquí i omple el formulari. Com més siguem més riurem!

Què fem?

Participem en tota classe d'esdeveniments culturals, ja sigui en cercaviles, com en festes majors o aniversaris d'altres entitats.

Cada any muntem la nostra paradeta en la Culturassa (Festa de la Cultura Popular de Terrassa) i també en la Fira del Bolet, compartint tallers amb els més petits i pintant-los la cara amb dissenys de la nostra papallona i altres dibuixos!

A més a més, amb la col·laboració dels comerços del barri, organitzem la nostra festa major i el ja tradicional concert Sant Pere Sona.

Encara no coneixes als Borinots de la Papallona?